Nytt

Idag drog vi en sväng till city gross för att kolla in deras nya hästavdelning. Tyckte det var bra saker men jag köpte inte så mycket. 
Jag köpte ett par röda senskydd, mina börjar bli slitna och dessa var ju inte så dyra, runt 170kr har jag för mig! 
Sen köpte jag även en gethårsryktborste, hoppas den är bra, men den var jäkligt billig, det var nog mest därför jag köpte den, bara 59kr!
Sen köpte jag även ett par rudstrumpor och en mango/papya peeling (tack mamma för att du betala en del). 
Sen drog vi en en snabbis på travshopen för att kolla på min efterlängtade grimma som jag har velat ha ett bra tag nu och se där, jag köpte den, såååå glad! Nu gäller det bara att den passar också, fick bli en blå/svart då det inte fanns en röd/svart men det får duga! 195kr.
Sen stack vi till Lindex där jag köpte trosor, kul va, haha..

Vårdcentralen

Vi sitter på vårdcentralen nu, Frida krossade fingret i en maskin på idrotten, så nu väntar vi, i 40 minuter har vi väntat, massor har fått komma in före oss fast vi väntat längre. Men iaf, nu kom en sköterska ut och bara "ja då var det frrrrrr... " *vi reser oss upp* "..fredrik" 
gahhhh, orkar inte, ahah

Idrott

Nu har klassen idrott, det är första gången jag inte är med på tre år. Kan erkänna att jag prickade in det rätt bra då dom spelar fotboll idag, hehe ;) nej men har varit sjuk i helgen och början på veckan, också första gången på tre år, hmm.. Bra imunförsvar? 
Aja, har inget inplanerat när jag kommer hem, ska väl bara chillidilla lite. 
Imorgon har jag engelska muntligt NP, trodde det var nästa vecka men det var tydligen nästa vecka det var uppsats. 
Det är mina dutti flickor

RSS 2.0